NOU: Mașinile din parcul nostru auto beneficiază acum de 24 luni de GARANȚIE.

NOU: 24 luni de GARANȚIE la toate mașinile.

Regulament giveaway

Regulament campanie în desfășurare

Societatea comerciala ISA TOP AUTO SRL, cu sediu social in Sibiu, str. Iosif Velceanu nr. 8, judetul Sibiu, avand CUI RO45069389 si numar de ordine in Registrul Comertului J32/2043/2021, nr. telefon 0740 111 118, e-mail contact@isatopauto.ro, organizeaza, in cadrul paginii de Facebook Isa Top Auto – Masini in rate, campania GIVEAWAY: Isa Top Auto îți pregătește mașina pentru primăvară!

Campania se desfasoara in perioada 8 martie – 29 martie 2024.

Se poate inscrie la concurs orice persoana rezidenta in Romania care detine un cont de Facebook si indeplineste conditiile de inscriere la concurs: 

  1. sa “dea like” (sa urmareasca) pagina de Facebook Isa Top Auto – Masini in rate;
  2. sa “dea like” postarii, realizate de organizator, prin care se mentioneaza detaliile giveaway-ului;
  3. sa “dea share”, in mod public, postarii, realizate de organizator, prin care se mentioneaza detaliile giveaway-ului;
  4. sa mentioneze, in rubrica de comentarii a postarii, realizate de organizator, prin care se mentioneaza detaliile giveaway-ului, minim 2 alte conturi de Facebook (“prieteni”);

 

Actiunea de la punctul 4 poate fi repetata de catre participant ori de cate ori doreste, acest lucru reprezentand un avantaj in vederea castigarii concursului.

Premiul consta in oferirea unui detailing auto profesional (interior-exterior), serviciu in valoare de aprox. 500€, la unul din partenerii ISA TOP AUTO din Sibiu, precum si in transmiterea unui voucher de reducere virtual, in valoare de 500 euro, valabil la achizitionarea unei masini (cu un tarif de vanzare de minim 10.000€) din parcul auto Isa Top Auto, indiferent de modalitatea de plata. Voucher-ul este transmisibil si are o valabilitate de 6 luni calendaristice.

Extragerea castigatorului (alaturi de alte 5 persoane desemnate “rezerve”, in cazul nerevendicarii premiului de catre castigatorul ales) se va face in data de 29 martie a.c., prin tragere la sorti, utilizand softul tert Rafflys by AppSorteos, integrat cu Facebook. Castigatorul va fi anuntat in ziua mentionata anterior, printr-o postare pe pagina de Facebook Isa Top Auto – Masini in rate. 

Pentru transparenta, castigatorul va publica, in rubrica de comentarii a postarii prin care se anunta castigatroul, un link autogenerat de soft-ul de tragere la sorti utilizat (Rafflys by AppSorteos), care certifica integritatea extragerii. 

In vederea revendicarii premiului, castigatorul va trebui sa contacteze organizatorul, prin intermediul paginii de Facebook ori a numarului de telefon 0740 111 118 (mentionat, de asemenea, pe pagina de Facebook) in termen de 48 de ore de la precizarea castigatorului.

In cazul in care castigatorul desemnat prin tragere la sorti nu contacteaza organizatorul in termenul mentionat, organizatorul isi rezerva dreptul de a desemna un alt castigator (ales, in ordine ierarhica, din lista de “rezerve” autogenerata de soft-ul folosit), care va fi anuntat prin intermediul unui comentariu la postarea prin care a fost desemnat castigatorul initial.

Daca niciunul dintre persoanele desemnate prin tragerea la sorti (castigatorul initial si cele 5 “rezerve”) nu revendica premiul, conform procedurilor explicate in paragrafele anterioare, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula extragerea, anuland, astfel, premiul SAU de a organiza un concurs nou.

Caută aici o mașină:

Scrie-ne pe Whatsapp
1
Așteptăm mesajul tău!
Bună!

Ai o întrebare despre mașini, rate sau orice altceva?

Poți să ne-o scrii aici, iar în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns.

Mulțumim!